Over Susan, de minimaliseercoach

Over Susan

De Minimaliseercoach

Over Susan

De minimaliseercoach

10.000+

Mensen geholpen met minimaliseren

1000+

Deelnemers aan workshops

100.000+

Podcast beluisterd
Acht jaar geleden begon Susan van Schijndel met minimaliseren en startte ze "de Minimaliseercoach" (aanvankelijk "No Worries Lifechanging"). Ze loopt al jaren voorop met minimaliseer coaching. Vele Nederlandse huizen kregen eindelijk een opberg systeem en daarmee rust en minder chaos. 


Het is bij mij begonnen om zelf rust in mijn huis te krijgen … ik had te veel spullen, was steeds weer aan het opruimen, hield soms zelfs de gordijnen dicht voor de rommel en wilde gewoon rust en ruimte! Ook kwam ik tijdens dit proces achter dat ik een chaotisch en creatief brein heb (add) en snel overprikkeld ben (hoogsensitief (hss variant) Daarom ben ik 8 jaar geleden begonnen met alles uit te zoeken over opruimtips, lifehacks en in minimaliseren en de werking van het brein,hoe prikkels werken, vond ik het antwoord!


Marie Kondo vind ik geweldig, alleen de opruimprojecten duurde voor mij te lang (druk met werken, gezin met jonge kinderen) en waar ik vastliep, kon ik niemand om tips en begeleiding vragen, ik verlangde naar rust maar dan razendsnel, makkelijk en praktisch want veel vrije tijd tussendoor had ik niet.


Vandaar dat ik begonnen ben om methodes en technieken te ontwikkelen waarbij je razendsnel en blijvend resultaat ziet dit door middel van mijn minimaliseer mindset methode en het creëren van praktisch werkende systemen . Ook heb ik de (prikkel) verwerking van het brein daarin meegenomen om nog meer rust te kunnen ervaren.

En het is mij gelukt! We zijn zelfs met ons gezin 5 maanden op wereldreis geweest met alleen handbagage! En hebben 2,5 jaar in ons geweldige tinyhouse (27m2) gewoond met ons gezin.


In mijn omgeving zagen ze deze enorme shift van chaos en teveel spullen naar reizen met alleen handbagage op wereldreis en naar een tinyhouse verhuisd. Ik werd vaak om advies gevraagd, ging mijn methode delen met een razendsnel en blijvend resultaat, toen kreeg ik steeds meer aanvragen en heb besloten er mijn werk van te maken en inmiddels heb ik al vele mensen en ondernemers geholpen hiermee. 


Mijn missie is dan ook dat niemand meer belemmerd wordt door de ruis van (overbodige) spullen en teveel opruimtijd. Het gaat om het ultiem kunnen leven van je leven. 


Volg De Minimaliseercoach op Instagram

En doe mee aan leuke minimaliseer challenges: 

Over Susan, de minimaliseercoach

Leuke feitjes over mij. 

Wist je dat …

Susan tientallen mensen online begeleidde naar meer rust in huis en tijd vrij … 
… dat je Susan en andere minimaliseerders kan treffen in haar online klaslokaal als je deelneemt aan een workshop of aan het online minimaliseren 2.0 programma? 
... dat Susan jarenlang zelf gestruggeld heeft met te veel spullen en chaos??
… Susan door de jaren heen veel kennis op heeft gedaan over het brein, prikkelverwerking, veel in japan geleerd heeft en door haar zelfontwikkelde succesvolle tools nu geniet van de blijvende rust,ruimte en overzicht?
Over Susan, de minimaliseercoach
 Susan gek is op reizen en met haar gezin met twee hele jonge kinderen 5 maanden op wereldreis ging met slechts handbagage??
Over Susan, de minimaliseercoach
… Susan met haar gezin 2,5 jaar in een tiny house heeft gewoond van 27 m²??
Over Susan, de minimaliseercoach
… Susan ook de succesvolle Less is much more podcast heeft waarin ze veel minimaliseertips deelt?…  (100.000+ keer beluisterd) 

Mag ik je iets vragen?

Veelgestelde vragen

Waarom ben je minimaliseercoach geworden?

Omdat ik zelf heb ervaren en bij mensen om mij heen dat veel spullen, geen effectieve systemen, en veel tijd kwijt zijn aan het opruimen en poetsen van je huis je kan beperken in je tijd … Tijd om te genieten van de leuke dingen in het leven. Tijd voor jezelf, je hobby’s, je gezin en de dierbare mensen om je heen. Ik heb door mijn jarenlange minimaliseer ervaring, uitproberen van opruimtechnieken en vooral heel veel die niet werken een snelle opruimtechniek ontwikkeld en geniet daar enorm van! Dat wil ik graag met andere mensen delen om ook voor hun rust, ruimte en tijd te realiseren.

Ik kan zelf ook wel opruimen, heb ik dan toch een minimaliseercoach nodig?

Dat je op mijn website kijkt, betekent al dat je naar manieren zoekt om sneller je huis weer op orde te krijgen, en daar kan ik je bij helpen. Natuurlijk is op internet heel veel informatie te vinden, dat kost wel veel tijd en uitproberen. En door mijn jarenlange ervaring met minimaliseren kan ik je op korte tijd veel sneller vooruit helpen met advies op maat, de minimaliseer mindset methode en praktische werkelende systemen voor blijvende rust en hou je tijd over voor je hobby’s, familie en vrienden. Ook Olympische sporters en succesvolle zakenmensen hebben coaches om zo optimaal mogelijk iets te leren. En waarom jij dan niet voor iets waar je dagelijks zoveel tijd aan kwijt bent?

Ik heb niet veel tijd, is dit dan wel iets voor mij?

Juist dan is het geschikt! Mijn methode is speciaal gemaakt om snel, makkelijk en effectief te zijn, als je weinig tijd hebt. Zo hou je meer tijd over voor de leuke dingen!

Ik heb kinderen, kun je mij ook helpen om een systeem te bedenken voor hun spullen?

Absoluut!! Ik heb zelf twee kleine kinderen van 8 en 9 jaar oud en heb daar veel ervaring in.

Ik wil snel grote stappen zetten, maar wil het wel zelf doen, wat raad je mij aan?

Voor de motivatie en mij af en toe een vraag stellen is het minimaliseer motivatie membership geschikt

Vaak is een videocoachingscall voor als je nog 1 ruimte moet doen, finetunen of praktisch werkend systeem creëren in 1 ruimte.

Heb je nog meerdere ruimtes te doen, merk je dat je snel afgeleid raakt en het lastig vindt waar en hoe te beginnen dan sluit het 3 maanden minimaliseren 2.0 premiumpakket het beste aan.

En wil je in een hele korte tijd een mega shift maken in huis en mindset dan is het exclusieve 1 op 1 high end traject passend. (let wel hier heb ik een selectie voor en beperkt plek)


Neem even contact met mij en dan kijken we op voor de mogelijkheid die het beste in jouw situatie past.

 

Ik weet niet waar ik moet beginnen, het is zoveel, wat nu?

Geen probleem daar help ik je ontzettend graag mee, want ik gun jou ook rust, ruimte en tijd voor de leuke dingen! Neem dan even contact met mij op.

Ik heb nog een andere vraag of ik weet niet welke keuze ik moet maken.

Bel mij voor een gratis adviesgesprek of je mag mij ook altijd een email sturen naar info@deminimaliseercoach.nl, email beantwoord ik binnen 48 uur.