De Mindset van makkelijk minimaliseren

Heb je het gevoel dat jouw leven chaotisch is en worstel je met de dagelijkse rompslomp? Maak kennis met mijn verhaal en de oplossing die ik heb ontdekt in mijn boek: "De mindset van makkelijker minimaliseren!"

In dit boek neem ik je mee op mijn persoonlijke minimaliseerreis. Ik deel openhartig mijn eigen struggles als hoogsensitieve onderneemster met een jong gezin en een chaotisch en creatief brein. 

De Minimaliseer Mindset Methode

Ik onthul mijn krachtige minimaliseer mindset methode, die mij heeft geholpen om blijvende rust in huis en hoofd te creëren. Deze methode is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij – visionairs met een drukke levensstijl, die verlangen naar orde en balans en vooral meer tijd over om je leven te leven!

Ook beschrijf ik in dit boek hoe je gemotiveerd kunt blijven en je jouw creativiteit kunt behouden terwijl je tegelijkertijd rust en orde creëert en ik beantwoord de meest gestelde minimaliseer vragen, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Mijn missie is simpel: ik gun jou de rust en ruimte om jouw leven te kunnen maximaliseren. Door mijn minimaliseer mindset methode toe te passen, zul je niet alleen een georganiseerd huis hebben, maar ook meer tijd overhouden voor de dingen die er echt toe doen.

Want weet dat een rommelig huis nooit aan de persoon ligt maar aan de mindset en tools die je toepast en die kun je leren!

Dit boek is niet alleen een verslag van mijn reis, maar een praktische gids die jou zal inspireren en begeleiden op jouw eigen minimaliseer avontuur.

Klaar om blijvende rust in huis en hoofd te ervaren?


Bestel jouw exemplaar vandaag nog en begin

aan jouw minimaliseer avontuur!

100+

Ambitieuze en hoogsensitieve vrouwen met een chaotisch en creatief brein in 1 op 1 trajecten gecoacht 

1000+

Deelnemers aan workshops en challenges

192.000+

Less is much more Podcast afgespeeld

Bestel het boek en ontvang deze binnen een paar dagen of kies voor het e-book (direct beschikbaar)!