gratis webinar inschrijven

Gratis Webinar
Naam

Minimaliseer je huis, maximaliseer je leven

Gratis aanmelden
Online te volgen
Maximaal 100 plekken
de minimaliseercoach

Susan van Schijndel, minimaliseerexpert

Het is bij mij begonnen om zelf rust in mijn huis te krijgen … ik had te veel spullen, was steeds weer aan het opruimen, hield soms zelfs de gordijnen dicht voor de rommel en wilde gewoon rust en ruimte! Voor mij was het een dagelijkse struggle en ben begonnen met alles uit te zoeken over opruimtips, lifehacks en in minimaliseren, maar het had geen of maar kort resultaat....

Ik wilde leuke dingen doen met mijn leven en vooral veel tijd over en rust in mijn huis en hoofd.... en door informatie over de werking van het brein, hoe prikkels werken, vond ik het antwoord en heb ik verwerkt in een eigen minimaliseer mindset methode.


Daardoor heb ik nu blijvende rust in mijn huis, en als het toch even rommelig wordt (heb een jong gezin) heb ik nu in 10 min alles gereset. 

Hier help ik nu andere succesvolle ondernemende vrouwen  mee die net als ik ook een creatief, chaotisch en snel overprikkeld brein hebben. En geen tijd meer willen verspillen aan het constante opruimen in hun huis maar blijvende rust ervaren, focus op hun bedrijf (en gezin) willen en van het leven willen genieten.Datum

Woensdag

11 oktober
20:00

Wat mag je verwachten van dit webinar?

  • In dit webinar neem ik je mee waar ik stond en nu sta, wat de shift daarin is geweest , de mindset achter de eeuwige rommel en welke shifts je mag maken en waar op te letten als je ook blijvende rust in je huis wilt ervaren en welke aspecten daarvoor nodig zijn.


Omdat je voelt dat het anders kan

Omdat je weet dat er veel meer tijd te besparen is

Omdat je weet dat je meer rust in huis kan ervaren

Omdat je weet dat het antwoord niet in opruimtips te vinden is maar op een andere laag...


Want weet dat een rommelig huis nooit aan de persoon ligt maar aan de mindset en tools die je toepast en die kun je leren!


Inclusief LIVE Q&A

Stel mij je brandende vragen en krijg direct live antwoord!

Bonus voor deelnemers

Deelnemers ontvangen een extra inspirerend cadeautje

Geen opnames

Dit is een live uitzending, er worden geen opnames vrijgegeven.

Meld je nu gratis aan

Voor het webinar op woensdag 11 oktober om 20:00 uur

50%
Gratis aanmelden
Your information is safe with us