Exclusive 1 op 1 coaching traject

€ 3997,00


Ben je er klaar voor om in een korte tijd een mega-shift te gaan maken in je huis? Wat ervoor zorgt dat je een blijvende shift in mindset en systemen maakt waardoor je blijvend tijd overhoudt en rust krijgt. En nooit meer je huis zo vol hebt?


Wil je met mij werken omdat je weet en je voelt dat ik de persoon ben die je kan helpen om die shift te maken?


Je weet dat ik zelf van rommel, te veel chaos af ben gekomen naar blijvende rust, dus je mij kan vertrouwen daarin in jouw proces.

Je bereid bent om all-in te gaan en voelt dat dit de shift voor jou gaat betekenen. Dat je merkt dat dit je stap voor stap door jouw proces heen gaat leiden, geen afleiding of uitstelgedrag meer, geen twijfel over waar en hoe te beginnen, geen hoofdbrekers meer hoe een systeem te creëren in jouw kasten, maar stap voor stap sta in aan je zijde ook doen we 3 thuissessies in dit traject waarbij ik persoonlijk bij jou langs kom, samen met jou aan de slag ga en ondertussen het mindsetstuk deel met je, waardoor je een blijvend resultaat houdt ook als je gaat verhuizen en bij nieuwe kasten.  Ook hebt mijn minimaliseer support elke dag binnen handbereik en we maken een plan van aanpak voor elke ruimte in jouw huis. 


Ik heb nog plek voor 3 dames die een 1-op-1 exclusive high end traject willen volgen. Dames die er klaar voor zijn om samen de stappen te zetten naar een blijvende oase van rust en overzicht,  stel ik mijn tijd en expertise beschikbaar voor deze geweldige lifechanging ervaring! Door te minimaliseren en de rust overzicht vrijheid en tijd over die je als resultaat daardoor vrij krijgt, kun je echt gaan verdiepen in je bedrijf, je passies, tijd voor jezelf en voor je dierbare om je heen…


Een nieuw begin …


Voor dit exclusieve traject doe ik een selectie


3 plekken beschikbaar voor de start in januari


(Betaling in 3 of 6 termijnen mogelijk)