Werk met mij

Weet je niet hoe en waar te beginnen? Ben je er klaar voor om definitieve keuzes te leren maken op intuitie, diepgaand los te laten en blijvend te transformeren? Ik ben er voor je. Samen maken we de blijvende verandering in je hoofd, huis, werkruimte en mindset.

Werk met mij

100+

ambitieuze en hoogsensitieve vrouwen met een chaotisch en creatief brein in 1 op 1 trajecten gecoacht 

1000+

Deelnemers aan workshops en challenges

192.000+

Less is much more Podcast afgespeeld

Bekijk hier mijn aanbod

Herfst loslaat challenge (sept)


Deze 5 daagse herfst loslaat challenge geeft een enorme boost aan informatie, inspiratie en motivatie in jouw loslaat proces op meerdere lagen waardoor jij een lichter en relaxter leven krijgt.

De challenge is van 23-27 september,  5 dagen ontvang je elke dag een opdracht in het besloten challenge kanaal op telegram


Bonus: live online kickoff sessie via zoom 22 sept 20:00 

Doe jij ook mee?


€ 11,-

Loslaat membership

In dit maandelijkse loslaat membership ontvang je enorm veel inspiratie, motivatie en het werkt geweldig als stok achter de deur. Maandelijks een live online magic minimaliseermorning (2 uur), je kunt je vragen emailen, secret podcast waarin wekelijks vragen beantwoord worden en online leeromgeving boordevol informatie en inspiratie.


€ 38,- per maand

Optimaliseersessie 30 min

In deze optimaliseersessie (via zoom) van 30 min gaan we samen aan de slag met emotionele haakjes die je los wilt laten, een ruimte die je wilt optimaliseren, tijdsindeling van je agenda of diverse items waar je een definitieve keuze over wilt maken en waarin jij vastloopt. Waardoor het weer gaat stromen en lichter aanvoelt.


Naast de energetische en mindset lagen kijken we ook naar praktische handvaten die handig zijn om snel rust en ruimte in je hoofd en huis of werkruimte te brengen. Ik kan direct feedback geven wat het beste past in jouw situatie. 

€ 111,-

Deep dive sessie

In deze deepdive sessie (via zoom) van 1 uur gaan we samen aan de slag met één minimaliseerproject of diverse items waar je een definitieve keuze over wilt maken en waarin jij vastloopt. Tijdens de call kijken we naar de onderliggende lagen waardoor je blijft twijfelen over bepaalde items. Naast de energetische en mindset lagen kijken we ook naar praktische handvaten, verschillende technieken en systemen die handig zijn om snel rust en ruimte in je hoofd en huis of werkruimte te brengen. Ik kan direct feedback geven en advies op maat; wat het beste past in jouw situatie.

€ 250,-

Coaching en mindset traject - Ultimate release

Tijdens dit traject van vier maanden kun je rekenen op veel persoonlijke begeleiding, advies op maat en toegang tot een uitgebreide leeromgeving. Je leert alle ins en outs van mijn
minimaliseer mindset methode, vaardigheden en technieken en daarnaast gaan we ook aan de slag met het loslaten, transformeren en doorbreken patronen, belemmerende overtuigingen en conditioneringen. Door deze combinatie krijg je een blijvend resultaat waar je levenslang plezier van hebt.

We starten met een startgesprek waarna ik een praktisch plan van aanpak maak. Ook gaan we aan de slag tijdens de maandelijkse deepdive sessie met jouw binnenwereld, die een reflectie is van jouw buitenwereld, dit is een samenspel voor een blijvende verandering .

Dagelijks kun je mij vragen stellen via whatsappsupport gedurende 4 maanden. Ook kun je deelnemen aan maandelijkse 2 uur durende hands-on release minimaliseer groepssessie waarin je praktisch aan de slag kan met het loslaten van spullen, systemen kan creëren voor extra motivatie.

Een rommelig huis staat vaak symbool voor een vol hoofd. We gaan intensief aan de slag op alle lagen; naar de oorzaak ‘de wortel’ van blokkades en triggers. Wat maakt dat je twijfelt over diverse spullen? Wat leeft er in jou? Waar loop je tegenaan? Waar stroomt het niet? Waarom doe je wat je doet? Wat zou je willen veranderen, maar lukt je (nog) niet? Welke herhalende (opruim)patronen herken je bij jezelf? 

Tijdens dit transformatietraject werken we samen naar een blijvende verandering van je mindset, overtuigingen, gewoontes, gedrag en (opberg)systemen. Zodat je eindelijk rust en overzicht creëert, tijd overhoudt voor leuke dingen en lekkerder in je vel komt te zitten.

€ 1750,-

Coaching en mindset traject - Ultimate release exclusive

Ben je klaar voor een nieuw begin en meer rust in je huis en hoofd? Lijkt het je heerlijk om je huis of kantoor op orde te hebben en thuis te komen in een opgeruimd huis zonder onnodige spullen, energetische ballast en prikkels? Dat is ook voor jou weggelegd!

Dit exclusieve high end traject verandert je leven. Als ervaringsdeskundige met rommel, chaos en onrust, weet ik wat je ervaart. Ik weet welke technieken niet werken. En op basis van deze ervaring heb ik mijn eigen succesvolle minimaliseer en mindset methode ontwikkeld, die wél werkt en snel resultaat geeft.

Dit traject staat of valt met vertrouwen, all-in commitment en de bereidheid om diepgaand met jezelf aan de slag te gaan. Alleen dan kunnen we een blijvende verandering realiseren.

Ik leid je stap voor stap op jouw tempo door je proces heen. Geen twijfel en stress meer over hoe je moet beginnen. Geen hoofdbrekens meer over hoe je een systeem moet creëren in je kasten. Geen afleiding en uitstelgedrag meer. Geen struisvogelgedrag, verkeerde gewoontes en demotiverende gedachten meer.

We kijken alles aan en zoomen in op jou en je woon- of werkomgeving. We kijken verder dan spullen, rommel en hoe je dingen opvouwt of opbergt. Je kunt pas iets écht veranderen als je je er bewust van wordt. Dan kun je de angel in de onderliggende lagen eruit trekken en een shift maken, waar je je leven lang profijt van hebt. Ook als je gaat verhuizen neem je deze kennis en vaardigheden mee.

Inclusief drie sessies bij jou thuis (in te plannen in een tijdsbestek van 4 maanden)
Ik kom drie keer bij je langs, zodat ik ter plaatse jouw situatie kan zien en erop in kan invoelen. Ik werk met zelfontwikkelde methodes die ik op gevoel inzet op basis van jouw energie en de energie van de betreffende ruimte. We maken een plan van aanpak voor elke ruimte in je huis. Daarnaast kun je tijdens deze 4 maanden elke dag gebruikmaken van mijn support via WhatsApp. 

Voor dit exclusieve traject doe ik een selectie.


€ 4800,-

Less is much more podcast 

De succesvolle Less is much more podcast waarin ik veel mindset, loslaat en minimaliseertips deel! (192.000+ keer beluisterd) 

Heb je nog vragen of twijfel je wat het beste bij je past?

Neem dan gerust contact op!