Werk met mij

En maak die minimalisatie shift in huis en mindset!


voor meer tijd over en een blijvend resultaat

Werk met mij

10.000+

Mensen geholpen met minimaliseren

1000+

Deelnemers aan workshops

165.000+

Less is much more Podcast afgespeeld
Acht jaar geleden begon Susan van Schijndel met minimaliseren en startte ze "de Minimaliseercoach" (aanvankelijk "No Worries Lifechanging"). Ze loopt al jaren voorop met minimaliseer coaching. Vele Nederlandse huizen kregen eindelijk een opberg systeem en daarmee rust en minder chaos. 

Bekijk hier mijn aanbod

Boek "De mindset van makkelijker minimaliseren"

In dit boek neem ik je mee op mijn persoonlijke minimaliseerreis. Ik deel openhartig mijn eigen minimaliseer struggles als hoogsensitieve onderneemster met een jong gezin en een chaotisch en creatief brein. 

Ik onthul mijn krachtige minimaliseer mindset methode, die mij heeft geholpen om blijvende rust in huis en hoofd te creëren. Deze methode is speciaal ontworpen voor mensen zoals jij – visionairs met een drukke levensstijl, die verlangen naar orde en balans en vooral meer tijd over om je leven te leven!

Ook beschrijf ik in dit boek hoe je gemotiveerd kunt blijven en je jouw creativiteit kunt behouden terwijl je tegelijkertijd rust en orde creëert en ik beantwoord de meest gestelde minimaliseer vragen, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Het boek is in papieren vorm (beperkte oplage) en als e-book verkrijgbaar

Minimaliseer Challenge

Door het jaar heen organiseer ik diverse challenges, elke keer met een ander thema en andere invulling. Fijn om je minimaliseerproces op een laagdrempelige manier een boost te geven

Eerstvolgende challenge:

Minimaliseer voorjaarschallenge: Op maandag, woensdag en vrijdag in de week van 18 maart ,ontvang je van mij een hele fijne minimaliseer opdracht die je gaat helpen flinke stappen te zetten in je minimaliseer proces, waardoor je meer overzicht, rust en tijd over krijgt

Minimaliseer Motivatie membership

  • 1x per maand magic minimaliseer sessie (morning)
  • 1x per maand live Q&A
  • 1x per maand verdiepende minimaliseertalk met diverse topics
  • BONUS: 3 verdiepende en super waardevolle minimaliseer masterclasses in de online leeromgeving (overprikkeling minimaliseren, super snelle minimaliseerresetmethode, makkelijker loslaten en keuzes maken)


videocoachingscall

In deze videocoachingscall sessie van 1,5 uur via watsapp videobellen, gaan we samen aan de slag met een minimaliseerproject waar jij op vast loopt. Ik kan direct feedback geven en op maat advies wat het beste in jouw situatie past. Na deze sessie ontvang je ook nog watsapp coachingssupport, waarin je elke dag 10 vragen kan stellen over jouw minimaliseerproject. Na deze 2 weken volgt een kort evaluatiemoment via watsapp.

Minimaliseren 2.0 premium

Dit is een 3 maanden programma met heel veel persoonlijke begeleiding en advies op maat. Met een uitgebreide leeromgeving waarin je alle ins en outs van mijn minimaliseer mindset methode leert waardoor je skills leert waar je levenslang plezier van hebt

Exclusive 1 op 1 coaching traject

Ben je er klaar voor om in een korte tijd een mega-shift te gaan maken in je huis? Wat ervoor zorgt dat je een blijvende shift in mindset en systemen maakt waardoor je blijvend tijd overhoudt en rust krijgt. En nooit meer je huis zo vol hebt?

Wil je met mij werken omdat je weet en je voelt dat ik de persoon ben die je kan helpen om die shift te maken?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie! 

Over Susan, de minimaliseercoach

Less is much more podcast 

De succesvolle Less is much more podcast waarin ik veel minimaliseertips deel! (165.000+ keer beluisterd) 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op!