Videocoachingscall sessie

€ 479,00


In deze videocoachingscall sessie van 1 uur via watsapp videobellen, gaan we samen aan de slag met een minimaliseerproject waar jij op vast loopt. Ik kan direct feedback geven en op maat advies wat het beste in jouw situatie past. Na deze sessie ontvang je ook nog watsapp coachingssupport, waarin je elke dag 10 vragen kan stellen over jouw minimaliseerproject. Na deze 2 weken volgt een kort evaluatiemoment via watsapp

 

We bespreken in de videocoachingscall verschillende technieken en systemen die handig zijn om razendsnel rust en ruimte in je huis te brengen.

Na het aanschaffen van deze boost sessie krijg je van mij een email om de videocoachingscall in te plannen.

Lees hier wat deelnemers van de video call vinden:

Door long-covid ben ik nog gevoeliger voor prikkels en heb ik minder energie. Een rommelig en vol huis was hierin niet helpend. Daardoor besloot ik er nu echt iets aan te willen doen en ben het programma van Susan gaan volgen. Al heel snel had ik visuele rust gecreëerd en dus minder last van overprikkeling. Daarna volgde de volgende slag; daadwerkelijk minimaliseren. Ik ben nu veel minder tijd en energie kwijt aan mijn huishouden. Heerlijk om de energie die ik heb te kunnen steken in leuke dingen. Daarnaast werkt het programma door op veel andere vlakken door mijn veranderde mindset. Ik sta stil bij waarom ik dingen doe of keuzes maak, omdat men dat verwacht of omdat ik het echt zelf wil? Absoluut geen spijt van mijn keuze om in te stappen en ik weet dat ik hier de rest van mijn leven van profiteer. Dankjewel Susan!

Rianne
Deze cursus begonnen en dan begin je meestal  actief en kan het afzwakken. Hier bij Susan in tegendeel. Door mijn veranderde mindset door training en minimaliseerdagdelen meer verdieping in alle lagen van mijn leven. Nu aan het einde van training gekomen en heb hier voor rest van m’n leven profijt van de technieken die Susan je leert. Want ik zie het zelf en kan het zelf toepassen! Waardevolle investering!
Angelique
De videocoachingscall heeft zoveel teweeg gebracht in hoe ik naar mijn huis, mijn spullen en mijn opbergmogelijkheden kijk. De call was slechts 1,5uur maar sindsdien heb ik al zoveel tips toegepast en ik ervaar zoveel meer rust. Kan gewoon steeds niet wachten om weer een andere ruimte/plank/lade aan te pakken. Nog nooit zoveel spullen mijn huis uit gedaan sinds de afgelopen 2 weken. Ik loop soms 10x per dag naar de badkamer, niet omdat ik er moet zijn maar omdat ik zo blij wordt van de rust die het nu uitstraalt. Geldt ook voor andere ruimtes. Ik dacht dat ik wel wist hoe ik moest opruimen, maar dit is gewoon next level je huis aanpakken. Ik gun iedereen jouw coaching!
Suzan