Overprikkeling voorkomen in je huis

Workshop

'Overprikkeling voorkomen in je huis'

Een steriel huis daar houdt niemand van. Een huis moet gezellig zijn en rust geven. 

Helaas is het bij velen van ons precies verkeerd om ingericht en overprikkelen je

spullen in plaats van dat ze voor rust zorgen.

Workshop

'Overprikkeling voorkomen in je huis'

Een steriel huis daar houdt niemand van. Een huis moet gezellig zijn en rust geven. 

Helaas is het bij velen van ons precies verkeerd om ingericht en overprikkelen je

spullen in plaats van dat ze voor rust zorgen.

Overprikkeling voorkomen in je huis

In deze online workshop leer je tips, trics en slimme manieren van inrichten om overprikkeling in huis te voorkomen. Ook kun je jouw opruim vragen stellen hierover tijdens deze workshop.


Tot rust komen in je eigen huis! Kom je ook meedoen? 

Na deze workshop weet jij precies:

  • Waardoor je overprikkeld raakt en hoe je dat eenvoudig oplost
  • Hoe wij met onze super simpele, maar effectieve technieken rust creëren in huis
  • Hoe je jouw ruimtes razendsnel opgeruimd en ontprikkeld krijgt.
Overprikkeling voorkomen in je huis

Stop met zoveel tijd besteden aan opruimen

Ik had achteraf gezien altijd al last van te veel prikkels, maar toen ik kinderen kreeg, werd de chaos van spullen mij echt te veel. Met de komst van de kinderen kwam er ook een berg speelgoed ons huis in, al die kleuren, losse rommeltjes, geluiden, en overal lag het.

 

Ook was ik 's avonds helemaal op daardoor en moest ik eigenlijk nog opruimen wat veel te lang duurde. Het putte me compleet uit. Ook had ik geen rust thuis, overal waren er prikkels, dingen die nog terug moesten, gemaakt worden, ergens anders heen …

Kortom compleet overprikkeld door de spullen en geen systeem waardoor het steeds weer te terugkwam, een never-ending-story zeg maar te veel prikkels hadden een enorme impact op mijn energielevel, humeur en mijn qualitytime in mijn leven. 

 

En niet alleen op mij hebben te veel prikkels impact, maar ook op mijn kinderen. En dat werd heel er zichtbaar toen we van een 2 weekse vakantie met 1 grote backpack (en maar weinig speelgoed) terugkwamen van vakantie uit Griekenland en mijn dochtertje van toen 2 van de ene kant naar de kamer rende, toen naar de kast, toen naar de andere kant van de kamer ... te veel keus, teveel speelgoed, te veel prikkels. Ze barstte in huilen uit en speelde nergens mee. En toen wist ik het helemaal zeker: "less is much more!".

Ook ging ik naast minimaliseren mij bezig houden met het uitzoeken naar de werking van het brein, wat maakt nou dat je overprikkeld wordt, hoe kun je dat voorkomen en waar kun je trucjes toepassen zodat je wel instant rust krijgt, maar niet lang bezig bent met opruimen.

mini-workshop

En ik heb het gevonden! wat een verademing en opluchting, het kan dus wel, rust en ruimte in huis! 

Ik heb mijn huis nu zo ingericht dat, hoe ontploft mijn kamer ook is (ik heb 2 jonge kinderen dus dat komt regelmatig nog voor), ik toch binnen 10 minuten mijn huiskamer ontprikkeld krijg… Razendsnel een rustige woonkamer waarin ik kan relaxen. Me time zonder prikkels! Ik gun jou dat ook zo!

 

Met alle kennis die ik heb opgedaan heb ik super snelle en makkelijke opruim- en ruimtebesparende technieken ontwikkeld die ik jou kan leren om dit ook snel te bereiken.


Donderdag 23 september en dinsdag 28 september geef ik de workshop “Overprikkeling voorkomen in je huis”. In een uur leer ik je ontzettend veel tips en tricks om je te leren hoe je overprikkeling voorkomt in je huis, maar ook de praktische methodes waar je het beste kan beginnen en waarmee. Na deze workshop kun je zonder twijfel of vragen aan de slag!

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Workshop 'Overprikkeling voorkomen in je huis'