Goede start minimaliseer challenge 


€ 11,00

Een nieuw jaar! Dit is de tijd om een 'Goede start' minimaliseer nieuwjaarschallenge te doen!


Alle losse eindjes klusjes aanpakken zodat die ruis verdwijnt, dat ene laatje wat je niet meer dicht (of open) krijgt, die kledingkast aan te pakken waar je nooit tijd voor hebt, maar wel elke dag irritaties van hebt of die schuur die bomvol staat, en die tassen die je hebt uitgezocht om te verkopen, maar nog niet erop hebt gezet, nu is het moment! Zodat je 2024 heerlijk fris aan het jaar kan beginnen. En vol je focus en aandacht op je bedrijf, je passies, je gezin en jezelf kan richten.


Doe jij mee aan de 'Goede start' minimaliseer nieuwjaarschallenge?


We starten 14 januari aan de 7-daagse 'Goede start' minimaliseer nieuwjaarschallenge! Op telegram maak ik een besloten account daarvoor aan en je krijgt ook elke dag een e-mail met de opdracht.

En omdat ik echt een mega shift wil creëren bij vele heb ik ervoor gekozen om er nog 2 bonussen bij te doen!


*BONUS 1 : Donderdag 18 januari om 20:00 een live online Q&A via zoom waarin je mij al je minimaliseervragen kan stellen

*BONUS 2: Zaterdag 20 januari van 10:00 - 12:00 een magic minimaliseer morning sessie van 2 uur via zoom. Waarin je zelf aan de slag gaat met jouw minimaliseerproject, dit werkt super motiverend, veel sneller resultaat en je kunt mij ook nog direct je vragen stellen. (wat normaal alleen toegankelijk is voor de deelneemsters aan mijn Minimaliseren 2.0 traject en het membership) 


Ben je net in die week op vakantie? No worries! Je kunt de opdrachten uit deze challenge doen wanneer het jou uitkomt!


De investering is slechts € 11,-


Klaar om een goede start te maken?