Binnen 5 minuten ontvang je alle info over de Mini-workshop Minimaliseer je huis, maximaliseer je huis. 
Herken je dit ook?


Gisteravond was je zo moe toen je rondkeek in de kamer. “Dat opruimen doe ik morgen wel … wat zou ik graag willen dat het dan ook echt opgeruimd bleef.”


Later die dag loop je binnen bij een vriendin. Hm, hoe kan het dat het hier altijd zo netjes is … Je denkt alleen maar: "Waarom lukt mij dat niet?".


Anderhalf uur later stap je je eigen huis weer binnen. De puinhoop ligt er nog steeds. Tot nu toe kost opruimen je alleen maar tijd en frustratie


Was er maar iemand die mij stap voor stap kon vertellen hoe ik binnen no-time leer hoe ik rust creëer in huis. Zonder schaamte, met zelfvertrouwen.  


Maar terwijl jij maar eindeloos blijft opruimen …


Blijf je spullen van de ene hoek naar de andere hoek verplaatsen.  


Laat je die kasten dicht, want het is zo ontzettend veel werk dat allemaal uit te zoeken. 


En realiseer je je dat je eigenlijk veel te veel spullen hebt om überhaupt in een opgeruimd huis te wonen.


Tijd voor verandering.


Of merk je dat je het nog moeilijk vindt om keuzes te maken wat te houden of niet, en twijfel je veel over spullen?
Dit begrijp ik helemaal want dit is ook een onderdeel waarop vele vastlopen, daadwerkelijk keuzes maken over spullen want “tja wel moeilijk, want van die en die gekregen”, tja wel lastig want wie weet ga ik het ooit weer gebruiken, en zo heb je een zolder en kasten vol verzameld met uitgestelde beslissing spullen, spullen die je nu niet gebruikt.


Ik heb besloten om een van deze workshops los aan te bieden omdat hier superveel waardevolle informatie in staat wat maakt dat je makkelijker keuzes kunt gaan maken en makkelijker minimaliseren. Doordat je makkelijker kan leren loslaten en dus ook minimaliseren of verkopen verdien je ook weer meer geld want precies aansluit bij het doel van deze challenge, dat je meer geld overhoud en meer rust en ruimte!


Deze workshop bied ik alleen los aan omdat jij deelneemt aan de mini-workshop voor slechts € 27,50